ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Yavuz Ortaokulu

Yavuz Ortaokulu

Yavuz Selim Mah. Zübeyde Hanım Cad. Gölbaşı/ADIYAMAN
Vizyon
Ülkemizin en iyi okullarına her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren sportif, sosyal kültürel etkinliklerle adından söz ettiren Avrupa birliği normlarına eş değer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Çağdaş,demokratik lider özelliklerine sahip, Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, Demokratik lider özelliklerine sahip, Okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. 1.Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; 2.Onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak, 3.Yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen, 4.İhtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
Başarılar
1-Beyaz Bayrak Projesi yarışmasında beyaz bayrak aldı. 2-SBS ’de 7 Fen Lisesi, 9 Anadolu Öğretmen Lisesi, 24 Anadolu Lisesi, 3 Sağlık Meslek Lisesi, 27 Anadolu Meslek Lisesi olmak üzere toplam 53 öğrencimizi çeşitli liselere yerleştirdi. 3-Hentbol Yıldız Erkekler’ de il 1. ve Bölge 3.’ sü oldu. 4-100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışmasında ilçe 1. , 3. , 5. si oldu. 5- “BU BENİM ESERİM” proje yarışmasına toplam 15 proje ile katıldı. Bir proje bölge sergisinde sergilenmeye hak kazanmıştır.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal
Doğalgaz
ADSL (4 Mbit)
Ulaşım
Malatya - Gaziantep karayolunun kuzeyinde ve Adıyaman yol ayrımına yaklaşık 250 metre mesafededir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Yavuz Selim Mahallesinin batı kesiminde, Malatya Gaziantep karayolunun kuzeyinde ve Adıyaman yol ayırımına yaklaşık 250 metre mesafededir. Son yapılan tapulama çalışmalarında okulumuz arsasının 7777 metrekare olduğu tespit edilmiştir. Çaplı tasarruf vesikası okulumuzda mevcuttur.